Logo Kemcristal

RECIPIENȚI

În vederea ambalării, substanţele, altele decât cele din clasele 1, 2, 5.2, 6.2 și 7 și altele decât cele autoreactive din clasa 4.1, sunt alocate grupelor de ambalare în funcţie de gradul de pericol pe care îl prezintă. În scopul ambalării, orice prescripţie referitoare la nivelul de performanţă este prevăzută în instrucţia de ambalare aplicabilă.

Grupa de ambalare I:  Substante foarte periculoase;
Grupa de ambalare II: Substante mediu periculoase;
Grupa de ambalare III: Substante putin periculoase.

Ambalajul (care nu se încadreaza în limitele prevazute pentru cantitatile limitate sau exceptate) trebuie sa fie conceput si construit în conformitate cu A.D.R. si trebuie sa fi fost încercat pentru a fi omologat. Trebuie, de asemenea, sa fie adecvat pentru a contine o marfa anume.

Ambalajele pentru lichide și solide omologate ONU sunt marcate cu prefixul „UN” sau poarta marca  , iar ambalajele omologate numai pentru RID/ADR poarta marca „RID/ADR”.

BAZIN 1000L ADR (IBC)

BAZIN 1000L ADR (IBC) Descriere produs: produs realizat din polietilena liniara de inalta densitate (HDPE); pot fi utilizate pentru stocarea produselor chimice periculoase grupele II și III cu densitatea maximă de 1,9 g/cm3; este un bazin reutilizabil, industrial, stivuire si transport pe palet; dimensiuni: LxlxH (1200x1000x1160) mm/buc.; capacitate: 1000 litri (275 gallon); densitate maxima 1,9 […]
Detalii >>

BIDON 20L ADR

Bidon/Canistră ADR 20L Descriere produs: Greutate 1000 g Mod ambalare 10 bidoane/sac Capac DIN61
Detalii >>