Logo Kemcristal

Despre noi

Începând cu anul 2014, SC KEMCRISTAL SRL intră în cadrul companiilor cu capital privat 100% românesc.

Suntem cel mai mare furnizor și producător din Romania de coagulanţi anorganici!

De asemenea, în colaborare cu grupul KEMIRA suntem unul dintre liderii mondiali în producerea de floculanti organici şi coagulanţi, precum şi antispumanti, biocide, dispersanţi, oxidanţi şi alte produse. Gama noastră de produse, asociată aplicării experienţei şi priceperii noastre, şi faptul că suntem reprezentaţi în mai mult de 40 de ţări la nivel global, ne oferă o oportunitate unică.

Ca o companie globală, putem sfătui clienţii la nivel local cu privire la conceptele favorabile din punct de vedere economic şi al eficienţei de tratare chimică utilizate cu succes în rândul clienţilor noştri, în diferite industrii.

Pe parcursul anilor am dobândit cunoştinţe vaste în domeniul tratării apei. S-a dezvoltat o gama largă de tehnologii de vârf şi de produse chimice care sunt larg utilizate în producţia de alimente, băuturi, hârtie, petrol, gaze, produse farmaceutice, prelucrarea lemnului şi altele. Relaţiile strâns legate cu clienţii noștri din staţiile de tratare din întreaga lume şi dorinţa noastră de a înțelege cerinţele acestora au condus la acumularea unei experienţe vaste, în a oferi pentru clienţi, soluţia tehnologică optimă şi produse care să asigure eficienţa proceselor pentru a obţine calitatea apei cerută.

Orice provocare a clientului se poate rezolva printr-o colaborare cu noi. Punctele noastre forte sunt:

  • utilizarea celor mai noi şi eficiente procedee;
  • multitudinea de reactivi oferiţi;
  • şi încrederea clientului.

Pe durata contractului, firma Kemcristal asigură consultanță și oferă soluții la cerere atât pentru optimizarea consumului de coagulant și polimer folosit în exploatarea stației de epurare, cât și pentru eventualele probleme apărute pe fluxul biologic al stației de epurare.

Menținem o colaborare stransă pe partea tehnică în special în sectorul biologic de epurare cu cei mai buni profesori universitari din țară.

Kemcristal oferă asistență tehnică în maxim 12 ore de la solicitare, 7 zile/7 având un personal bine pregătit pe orice problemă tehnică ce intră în domeniul nostru de lucru (alegerea celor mai bune substanțe chimice ce oferă un consum redus de reactivi, oferirea de soluții în exploatarea sistemului biologic etc.).